Trejler

Dolazak

Pogledajte snimak švercovanja prvog originalnog izdanja knjige na Zemlju zabeležen sigurnosnim kamerama Spomen parka „Bubanj“. Kako smo uočili odličan kadar, koristimo baš taj snimak kao idealni trejler za ovu priliku.

Značajnije izjave

Pogledajte šta Iked i Pales misle o nama kao rasi, da li se bližimo do "nesrećno zalutale" komete i zašto da?Ili budite spremni za sve što nam sledi prateći aktuelna dešavanja direktno na Ikedovom twitter profilu


Odlomci

Zavirivanje u Anomaliju

Uz naše insistiranje, a u svrhu da vama predstavimo bar deo anomalijske atmosfere, uspeli smo da nagovorimo Ikeda da nam dozvoli prikaz par zanimljivih odlomaka koji neće spojlovati previše. Rekao je sledeće:
"Kad ste zapeli, evo i odlomka iz knjige:"

Štikla

Slabo ga se sećam, ali to za štikle... To mi je ostalo urezano. Sine, rekao je, jesi li probao nekad da hodaš u njihovim cipelama? Znaš li da mogu da budu i do 15 cm visoke? E, sad zamisli da ih obuješ i celo veče provedeš na njima, održavajući ravnotežu kao cirkuzant na štulama, dok ti se kičma krivi kao u najgorim srednjovekovnim mašinama za mučenje, a listovi pucaju od zategnutosti? Ako je neprijatelj spreman da toliko izdrži da bi mu dupe izgledalo veće, takvoj rešenosti moraš da se diviš.

I dodao:

Lapdance

Ples u krilu, ili popularno anglosaksonski „lap dance“, bio je precenjen. Sigurno, oduševio bi bubuljičavog pubertetliju, eventualno doveo do preuranjene ejakulacije nekog bucmastog kompjuterskog frika... Jedino što je Ikedu prolazilo kroz glavu, gledajući u golu plesačicu kako se izvija na njegovim butinama, bila je Komandanteova priča iz drevne grčke mitologije. Konkretno, Tantal, čiji je on izgleda bio savremenik. Mešajući bedrima u ritmu muzike sa radija, okrenuta otpozadi, mamila ga je tim razigranim guzovima kao voda žednog Tantala, a da nije bio u stanju da ih uhvati i dodirne. U stvari, mogao bi, da nije bilo mrkog pogleda telohranitelja od sto pedeset kila i njegovih zloslutnih, batinanjem oguljenih šaka. Telohranitelj je tu bio garancija da će naziv ples u krilu iz usmenog ugovora biti ispoštovan, i da klijent neće krenuti dalje od toga. Ovo je, praktično, bio VIP striptiz bara. Nešto više od običnog, prostoljudnog svlačenja odeće i njihanja na šipci čemu su ostali smrtnici vani prisustvovali, gledajući golu ženku u lažnom zanosu svojih primalnih nagona. Ali, ovo je gore od gledanja... Ovo je mučenje! Kakav to muškarac može sebi ovako nešto da dozvoli. Koliko glup treba da budeš, pa da platiš samo za predigru! Pokušavao je da odvrati pažnju sa kapljice znoja koja se slivala po sredini leđa igračice, savijenoj napred u nastupu plaćenog orgazma...

Image Image Image Image Image Image Image

Vrhunac promovisanja

Par već jako poznatih ličnosti iskoristilo je veliki prasak izazvan Anomalijinom osvajanju publike širom univerzuma da podignu svoj rejting slikajući se sa primerkom (ili primercima) ovog bestselera. Izdvajamo par zanimljivih fotografija.